Firma Handlowa EMAS Ewa Krzemyk
Logowanie Rejestracja

Twój koszyk

0szt.
za 0,00 PLN  
Dostawa od: 8,50 PLN
  • Strona główna
  • Kategorie
    • AKCESORIA MASARSKIE
      • Agd,szynkowary,foremki
      • Haki do wędzarni
      • Zrębki wędzarnicze
      • Nadziewarki do kiełbas
      • Nastrzykiwarki
      • Przędza wędliniarska
      • Termometry
    • PRZYPRAWY DO WĘDLIN
      • DO PEKLOWANIA
      • Przyprawy smakowe do kiełbas
      • Środki funkcjonalne
    • JELITA NATURALNE
      • Jelita wieprzowe
      • Jelita baranie
      • Jelita wołowe
    • MASZYNKI,SITKA,LEJKI
      • Maszynka Alfa-5
      • Maszynka Zelmer-5
      • Maszynka Alfa-8
      • Maszynka Zelmer-8
      • Maszynka Alfa-10
      • Maszynka Alfa-12
      • Maszynka Alfa -22
      • Maszynka Alfa-32
    • NOŻE MASARSKIE,STALKI
      • Noże
      • Ostrzałki
    • OSŁONKI DO WĘDLIN
      • Osłonki białkowe
      • Osłonki poliamidowe
      • Osłonki (inne)
    • PRZYPRAWY KULINARNE
      • Przyprawy jednorodne
      • Mieszanki przypraw
    • SIATKA WĘDLINIARSKA
      • Siatka wędliniarska do szynek I serów
    • ZDROWA ŻYWNOŚĆ
  • Kontakt
    • Kontakt
  • Koszt dostawy
  • Strona główna
  • OSŁONKI DO WĘDLIN
  • Osłonki białkowe
  • OSŁONKA BIAŁKOWA Ø 100 - (1mb)

OSŁONKA BIAŁKOWA Ø 100 - (1mb)

Cena: 2,40 PLN

metr
Do koszyka

Osłonka białkowa Ø 100 cena za 1 metr


OSŁONKA BIAŁKOWA Ø 100 - (1mb)

Osłonka białkowa Ø 100 karmel o szerokości po złożeniu 160mm.

Osłonka znajduje zastosowanie przy produkcji kiełbas oraz innych wyrobów wędliniarskich wędzonych i parzonych, takich jak: żywiecka, krakowska, kminkowa oraz szynkowa.

Zalety:

-nadaje wyrobom naturalny wygląd,

-pozwala na uzyskanie wspaniałego koloru wędzenia,

-dobrze przepuszcza czynniki smakowe i zapachowe,

-przepuszczalne dla dymu i pary wodnej.


Sposób przygotowania do produkcji:

Osłonkę należy namoczyć w lekko osolonej wodzie przez okres 15 minut w temperaturze 20-25°C.

Maksymalna temperatura parzenia 75 °C, wędzenia 90 °C.

Nie dodano jeszcze żadnej opini.
Dodaj swoją opinię

Rekomendacje

LEJEK DO MASZYNKI NR.5 GRUBY (kiełbasa krakowska)

LEJEK DO MASZYNKI NR.5 GRUBY (kiełbasa krakowska)

Metalowy lejek do maszynki nr.5

11,80 PLN
Do koszyka
Bestseller
NICI BIAŁE 500g

NICI BIAŁE 500g

Przędza wędliniarska dratwa,szpagat.

12,50 PLN
Do koszyka
Bestseller
JĘCZMIEŃ MŁODY

JĘCZMIEŃ MŁODY

Jęczmień młody zielony .

od: 2,70 PLN
Wybierz
Nóż rzeźniczy 2

Nóż rzeźniczy 2

33,50 PLN
Do koszyka

Klienci, którzy kupili: OSŁONKA BIAŁKOWA Ø 100 - (1mb), kupili również:

OSŁONKA BIAŁKOWA  Ø  80 - (1mb)

OSŁONKA BIAŁKOWA Ø 80 - (1mb)

Osłonka białkowa Ø 80 cena za 1 metr


2,00 PLN
Do koszyka
OSŁONKA BIAŁKOWA  Ø  65 - (1mb)

OSŁONKA BIAŁKOWA Ø 65 - (1mb)

Osłonka białkowa Ø 65 cena za 1 metr

1,70 PLN
Do koszyka
Bestseller
Peklosól-sól peklowa

Peklosól-sól peklowa

Mieszanka peklująca, produkowana na bazie soli warzonej. Stosowana jako naturalny konserwant do mięsa. Peklosól wstrzymuje rozwój bakterii gnilnych i chorobotwórczych.

od: 0,80 PLN
Wybierz
Bestseller
OSŁONKA BIAŁKOWA  Ø  55 - (1mb)

OSŁONKA BIAŁKOWA Ø 55 - (1mb)

Osłonka białkowa Ø 55 cena za 1 metr


1,60 PLN
Do koszyka

INFORMACJE

  • O nas
  • Kontakt
  • Regulamin
  • Koszt dostawy
  • Strona główna
  • Polityka prywatności
  • Wzór odstąpienia od umowy

ZAKUPY

  • Rejestracja
  • Moje konto
  • Mój koszyk
  • Wyloguj

SZYBKI KONTAKT

Masz pytania?

Zadzwoń do nas  

500-787-802   

Copyright © 2022
oprogramowanie sklepu: AptusShop projekt i strony: Aptus.pl
LEJEK DO MASZYNKI NR.5 GRUBY (kiełbasa krakowska)

LEJEK DO MASZYNKI NR.5 GRUBY (kiełbasa krakowska)

Metalowy lejek do maszynki nr.5

11,80 PLN
Do koszyka
Bestseller
NICI BIAŁE 500g

NICI BIAŁE 500g

Przędza wędliniarska dratwa,szpagat.

12,50 PLN
Do koszyka
Bestseller
JĘCZMIEŃ MŁODY

JĘCZMIEŃ MŁODY

Jęczmień młody zielony .

od: 2,70 PLN
Wybierz
Nóż rzeźniczy 2

Nóż rzeźniczy 2

33,50 PLN
Do koszyka
Firma Handlowa EMAS Ewa Krzemyk
0,00 PLN ( 0szt. )
Szukaj