Firma Handlowa EMAS Ewa Krzemyk
Logowanie Rejestracja

Twój koszyk

0szt.
za 0,00 PLN  
Dostawa od: 9,50 PLN
  • Strona główna
  • Kategorie
    • AKCESORIA MASARSKIE
      • Agd,szynkowary,foremki
      • Zrębki wędzarnicze
      • Nadziewarki do kiełbas
      • Nastrzykiwarki
      • Przędza wędliniarska
      • Termometry
    • JELITA NATURALNE
      • Jelita wieprzowe
      • Jelita baranie
      • Jelita wołowe
    • PRZYPRAWY DO WĘDLIN
      • Peklowanie marynaty do wędlin
      • Przyprawy smakowe do kiełbas
      • Środki funkcjonalne,kultury bakterii
    • OSŁONKI DO WĘDLIN
      • Osłonki białkowe
      • Osłonki poliamidowe
      • Osłonki (inne)
    • MASZYNKI,SITKA,LEJKI
      • Maszynka Zelmer-5
      • Maszynka Zelmer-8
      • Maszynka Alfa-5
      • Maszynka Alfa-8
      • Maszynka Alfa-10
      • Maszynka Alfa-12
      • Maszynka Alfa -22
      • Maszynka Alfa-32
    • HAKI WĘDZARNICZE
      • Haki do wędzenia wędlin
      • Haki do wędzenia ryb
      • Haki do wędzenia drobiu
    • SIATKA WĘDLINIARSKA
      • Siatka wędliniarska do szynek I serów
    • NOŻE MASARSKIE,STALKI
      • Noże
      • Ostrzałki
    • PRZYPRAWY KULINARNE
      • Przyprawy jednorodne
      • Mieszanki przypraw
    • SWOJSKI WYRÓB WINA
      • Wyrób wina
    • DOMOWY WYRÓB SERA
      • Wyrób serów
    • ZDROWA ŻYWNOŚĆ
  • Kontakt
    • Kontakt dane firmy
  • Koszt dostawy
  • Strona główna
  • OSŁONKI DO WĘDLIN
  • Osłonki białkowe
  • OSŁONKA BIAŁKOWA Ø 40 - (50mb)

OSŁONKA BIAŁKOWA Ø 40 - (50mb)

Cena: 90,00 PLN

szt.
Do koszyka


Osłonka białkowa Ø 40 karmel o szerokości 

po złożeniu 60 mm cena za 50 metrów. 


OSŁONKA BIAŁKOWA Ø 40 - (50mb)

Osłonka białkowa Ø 40 karmel o szerokości po złożeniu 60mm.

Osłonka znajduje zastosowanie przy produkcji kiełbas oraz innych wyrobów wędliniarskich wędzonych i parzonych, takich jak: żywiecka, krakowska, szynkowa oraz metka.

Zalety:

-nadaje wyrobom naturalny wygląd,

-pozwala na uzyskanie wspaniałego koloru wędzenia,

-dobrze przepuszcza czynniki smakowe i zapachowe,

-przepuszczalne dla dymu i pary wodnej.


Sposób przygotowania do produkcji:

Osłonkę należy namoczyć w lekko osolonej wodzie przez okres 15 minut w temperaturze 20-25°C.

Maksymalna temperatura parzenia 75 °C, wędzenia 90 °C.

Nie dodano jeszcze żadnej opini.
Dodaj swoją opinię

Klienci, którzy kupili: OSŁONKA BIAŁKOWA Ø 40 - (50mb), kupili również:

OSŁONKA BIAŁKOWA Ø 55 - (50mb)

OSŁONKA BIAŁKOWA Ø 55 - (50mb)


Osłonka białkowa Ø 55 karmel o szerokości 

po złożeniu 85 mm cena za 50 metrów. 


105,00 PLN
Do koszyka
Jelita naturalne wieprzowe 24/26 91m super europejskie

Jelita naturalne wieprzowe 24/26 91m super europejskie

Jelita naturalne wieprzowe super europejskie kaliber 24/26 pęczek o długości 91 metrów.

84,50 PLN
Do koszyka
OSŁONKA BIAŁKOWA Ø 65 - (50mb)

OSŁONKA BIAŁKOWA Ø 65 - (50mb)


Osłonka białkowa Ø 65 karmel o szerokości 

po złożeniu 102 mm cena za 50 metrów. 

110,00 PLN
Do koszyka
Bestseller
Jelita naturalne wieprzowe 26/28 91m  super  europejskie

Jelita naturalne wieprzowe 26/28 91m super europejskie

Jelita naturalne wieprzowe  super  europejskie kaliber 26/28 pęczek o długości 91 metrów.

71,50 PLN
Do koszyka

INFORMACJE

  • O nas
  • Kontakt
  • Regulamin
  • Koszt dostawy
  • Strona główna
  • Polityka prywatności
  • Wzór odstąpienia od umowy

ZAKUPY

  • Rejestracja
  • Moje konto
  • Mój koszyk
  • Wyloguj

SZYBKI KONTAKT

Masz pytania?

Zadzwoń do nas  

500-787-802   

Copyright © 2025
oprogramowanie sklepu: AptusShop projekt i strony: Aptus.pl
Firma Handlowa EMAS Ewa Krzemyk
0,00 PLN ( 0szt. )
Szukaj