Nadziewarka pionowa o pojemności 4 kg sprawdzi się jako
urządzenie do przygotowania kiełbas, kabanosów, frankfurtek, parówek, salami,
szynkowej i innych domowych wyrobów. Nadziewarka jest doskonałym sprzętem dla
fana domowej produkcji. Prosta w obsłudze, szybka do napełniania i niezawodna
sprawi wiele radości i satysfakcji podczas przyrządzania kiełbas.
Produkt wyposażony jest w 4 lejki (z systemem
odpowietrzania), które są stabilnie zamontowane do nadziewarki przez dokręcaną
obręcz. Cylinder wykonano ze stali nierdzewnej. W zestawie znajduje się
specjalnie zaprojektowany, odporny
na zginanie tłok.
Zestaw zawiera:
Nadziewarkę w oryginalnym opakowaniu producenta
4 lejki (z systemem odpowietrzania) w różnych
rozmiarach: 14 mm, 18 mm, 21 mm, 25 mm
obręcz do montażu lejków korbę, śrubę do
przytwierdzenia korby
śrubę do montażu nadziewarki do blatu o różnych
grubościach
instrukcję obsługi
Przed każdym użyciem nadziewarkę należy dokładnie umyć
i rozprowadzić niewielką ilość oleju jadalnego na jej wewnętrznej powierzchni.
Jest to konieczne, by zapewnić właściwą pracę tłoka i pozwala wydłużyć
żywotność urządzenia.